Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Může mi někdo vysvětlit co v případě privatizace v Praze je špatně? Nečtěte tady subjektivní pocity realitní makléřky, která nevydělá. Přečtěte si prosím ta pravidla na stránkách Prahy. Byty si přednostně mohou odkoupit nájemníci v 90% pouze jako technologický celek, což znamená, že si ten byt nemůžu koupit já, ale družstvo , které vznikne z nájemců bytů. proto je nutné prázdné byty co nejdřív naplnit a proto probíhá  tahle já říkám aukce o první nájemné. Je tam zákaz vstupu realitek apod, právě proto, že za tu zvýhodněnou cenu si to budou moci odkoupit i ti co vyhrají smlouvy v té aukci 1. nájemné. Co jsem slyšela půjde o znaleckou cenu a momentálně se licituje  okolo snad 18 000 za m + pozemek , tak zas taková láce to není, když se jedná i o 40 let staré paneláky . Tak mi prosím vysvětlete kde v tom vidíte něco křivého? A to že se nějaký podržtaška z úřadu chtěl vytáhnout, že by snad mohl mít vliv, tak této pohádce už nevěřím vůbec

0 0
možnosti
Foto

Ted jsem si rozklikla info o autorce.) To mluví za vše. Holt se realitky nedostanou k lizu při prodeji 4000 bytů v Praze, to bude asi hlavní motivace  tohoto blogu , zabalená do pohoršení nad úředníky. Když jen malinko vidíte do toho co realitky dokáží a jak čachrují, pak mi to co teď dělá Praha , zcela veřejně , schváleně už asi 8 let přijde jako křištálově čistá akce. Šanci na získání toho bytu má úplně každý, kdo se prokáže , že nemá někde nemovitost a je ochoten jít do té aukce 1. nájemného . Realitky jsou záměrně z tohoto  vyšachovány, právě kvůli kšeftaření.

2 0
možnosti

Vážená paní Saro, asi jste nečetla dobře, ale autorka článku není realitka a ani reality nenabízí, zcela naopak! Snaží se na základě vlastních zkušeností poukazovat na nešvary, se kterými se na dnešním trhu můžeme potkat. Je mi velmi líto lidí jako jste vy, odsuzovat někoho, o kom vůbec nic nevíte. Díky paní Temrové a její realitní kuchařce, jsem se stala majitelkou bytu, který si na sebe vydělává úplně sám. Její e-book rozhodně stojí za přečtení. Přeji Vám více trpělivosti s hodnocením dalších příspěvků.

0 1
možnosti

1) Jakmile pražský pravičák mluvící o penězích a majetku (jak jinak, že) prohlásí, že "to je nemorální a on by to tak neudělal a nic si nevzal", tak jsme evidentně ve sféře SCI-FI.

Tomu může uvěřit pouze trouba z Marsu, který v ČR nikdy nežil.

2) Jakmile pražský pravičák mluvící neustálem sebemrskání řádových občanů za kvalitu tohoto státu, tak si můžete být jistí, že lidi jako on volí do funkcí ty nejhorší gaunery.

Pokud naopak nebude občan tlačit na sebezkulturnění elit, tak se tu NIC NEZMĚNÍ. Kvalitiní elity následně pozitivně ovlivní klíma společnosti. Opačný postup sebemrskání a volení lůzy je cesta do pekel Prahy.

0 0
možnosti

Pani posloucha cizi rozhovory na tema privatizace, ktera nyni v Praze probiha. Kdyby se naucila pravopis a nepsala "známích" a "Rigrac" ale Riegrac, tak ji mozna zamestnaji jako sekretarku a na byt si taky vydela

2 0
možnosti

Dokud bude stát dělat věci, které přísluší trhu, budou lidi uplácet. To je realita. Smiřte se s tím.

0 1
možnosti
Foto

Paní jste uplně mimo. Momentálně Praha provádí poslední vlnu privatizace bytů a opravdu se může přihlásit každý kdo nemá žádnou nemovitost vhodnou k bydlení. Vyhraje ten kdo nabídne 1. nájemné nejvyšší na jehož základě získá smlouvu na dobu neurčitou a tím právo na odkup bytu v rámci této privatizace . Já sama to využiji , žiju v bytě už 5 let a v našem domě je 11 bytů prázdných , které jen čekají na vítěze  i my čekáme, protože jinak nám to neodprodají pokud nebude plno

2 0
možnosti
Foto

http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistrat/tiskovy_servis/aktuality_z_prahy/privatizace.html

Tady bývají. Momentálně nula, ale zkuste za pár dní a můžete si vybírat

0 0
možnosti

Dopracovali jsme se tak daleko, že člověk zůstal položkou, klesl na roveň nemovitosti. O lidských hodnotách mluvíme, jen když se věci týkají bezprostředně nás samotných. Navíc nám vlezlo do hlavy, že stojíme na vrcholu forem života a sami jsme se nazvali Homo sapiens - člověk moudrý. Spíše by nám slušel atribut Homo predatorius - člověk kořistnický.

1 0
možnosti
Foto

Lze na to nahlížet i z jiné strany. Celý život jsem žila v bytě na Vinohradech, který šel do privatizace, ale ze 42 bytů, chtěli do privatizace jen 4 partaje. Zbytek byli důchodci, kteří na odkup neměli peníze. No a tak celý dům koupil Ital a z domu je hotel. Takže kdyby ostatní byty koupil kdovíkdo a důchodcům dal jiný byt, popřípadě je vyplatil, možná by to mělo větší smysl...

2 0
možnosti

Toto chování je zcela racionální v sociálním státě, byť je samozřejmě nemorální. Jsou dvě možnosti, jak se mu vyhnout - a) vyšlechtit nějakou novou formu života, která bude morálně zcela bezúhonná. b) nebudovat sociální stát.

1 0
možnosti

Bezvýhradný souhlas. R^

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS