Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den Pavlo, protože jsem dlouho žil ve Zlíně a znalosobně několik vysoce postavených lidí, kteří pracovali u pana Bati, tak siumím představit, že pan Babiš může být člověkem, který začne měnit poměry unás. Dovedu si taky představit, kde by byl Zlín dnes nebýt nešťastné události!Co mě však fascinovalo, byla hrdost těchto lidí, kteří pro něho pracovali pocelém světě!:-)

0 0
možnosti

Nejsem výhradním obdivovatelem Babiše, ale díky jeho vlivu je zde naděje na změnu a rozpohybování obměny generací v politice. Kdo neovládá média, jako by nebyl a nemá šanci uspět. To má Babiš k dispozici a i když nebude tím křišťálově čistým a poctivým, může něco nastartovat. Kéž by.....!!

1 0
možnosti

S tím souhlasím. Také to tak vidím.

0 0
možnosti
Foto

Ááno, díky za nepoživatelné rohlíky, buřty, naftu a noviny. Nepoživatelný stát bude už jen třešnička na dortu.

1 1
možnosti
Foto

Blaho občana se odvíjí od blaha společnosti. Pokud budeme dál volit lumpy a zloděje, společnost půjde do kytek a odnesou to především drobní střadatelé, kteří jsou nosným pilířem státu. Pokud by vyhrál Babiš a řídil stát stejně jako svoje firmy, je naděje na zlepšení. Jenomže když je 60% národa mdlého rozumu, tak k tomu nedojde.Ti zase budou volit ty, kteří jim slíbí pastelky zdarma a rákosku na bohaté.

2 1
možnosti
Foto

protože pan Babiš ve své firmě je jediným pánem, nechci aby podobně řídil náš stát.

To s tou rákoskou a pastelkami, to je, žel, pravda

2 0
možnosti
Foto

Babiš je především kšeftsman a jistě dobrý. Poslouchal jsem jeho názory a jde do politiky hlavně proto, že mu vadí (zjednodušuji) korupční prostředí a nestabilita v níž (ON) nemůže kvalitně podnikat.

Čtu to tedy tak, že jde za takovými změnami, které mu (JEMU) budou prospěšné. O tom nemám žádnou pochybnost. 

Jenže.... budou jím realizované změny prospěšné také občanům? Toť otázka, kterou je nutno si zodpovědět před jeho případnou volbou.

1 0
možnosti
Foto

Ano je dobrý kšeftman a jeho uzeniny ze semletého separátu jsou vynikající.Čechům to stačí, hlavně, že je to levné a já Babiš si na tom pěkně nahrabu. Je drzost, že EU chce přestat dotovat jeho firmu Agrofet 7 miliardami ročně. Také není nikomu nic do jeho minulosti a jak k majetku přišel, že. Je zajímavé lidem u jiných osob to vadí, jak k majetku přišli a u něj ne.

1 1
možnosti

Neznám lepší variantu než Babiš. Možná ještě Okamura.

Zbytek nestojí za nic.

1 0
možnosti
Foto

no, nafackujte si potom sám

2 0
možnosti

Zdá se Vám, že jsme na tom tak špatně, že potřebujeme spasitele?

3 0
možnosti
Foto

Lidé stále věří, že přijde mesiáš a bude hned levný guláš.  Jeden by věřil, že po té co se volič spálil s tolika  politickými stranami, kde věřil že  to bude pravé ořechové a  po jejich zvolení se ukázalo, že jsou horší než ty zavadené politcké strany, už bude opatrný a podruhé slibům na lep nesedne. Jak se ukazuje ne. Věří, že ten správný bude Babiš, který ke svému majetku přišel za podivných okoností v době kdy byl premiér Standa a jeho podnik Agrofet je dotován z EU 7 miliardami ročně a to se to podniká. Jemu rozhodně jde o to dostat se k lize a vybojovat vhodné podmínky pro jeho firmy Každý mluví o korupci o tom, že se krade, ale nikdo nebyl zatím obviněn a ani za korupci..

2 0
možnosti

Asi budu Babiše volit R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2081x
Pavla Temrová je certifikovaná realitní makléřka a lektorka. Specializuje se na prodej bytů a rodinných domů v Praze. 

Nemovitostem se věnuje i v knize Realitní kuchařka. V letech 2005-2015 bylo její jméno spojeno s developerskou skupinou Finep. Profesní i osobní zkušenosti později vedly k založení vlastní realitní služby.