Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Tak pohraničí bylo chudé. Ale ve třicátých letech.   V Praze každý druhý nosil Adidasky;-D  No tak to stačí.  Je tady někdo kdo to dočetl celé?

0 0
možnosti
PP

Ať koukám jak koukám, nikde není v článku zmínka o pohraničí v třicátých letech... Já to dočetl celé, a i když ne zcela souhlasím, tak rozumím, co mělo být tématem - jisté "diletantsví" při nákupu. Nicméně stačí si uvědomit, jak často člověk kupuje byt a jak často vysavač či lednici... Srovnává se nesrovnatelné, no ale dobrá: kdo plánuje pořídit nemovitost, budiž mu příspěvek vodítkem...

0 0
možnosti
RK

Jistěže ne. Byla tam zmínka o pohraničí v osmdesátých letech. To bylo doopravdy tak chudé? Zatímco Pražci nejspíš nakupovali v TuzexuRv   Vím co bylo tématem. Autorka s jemně snaží naznačit, aby lidé využívali služeb RK. Jako ostatně v každém jejím článku. Protože člověk je jinak téměř negramotný.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2081x
Pavla Temrová je certifikovaná realitní makléřka a lektorka. Specializuje se na prodej bytů a rodinných domů v Praze. 

Nemovitostem se věnuje i v knize Realitní kuchařka. V letech 2005-2015 bylo její jméno spojeno s developerskou skupinou Finep. Profesní i osobní zkušenosti později vedly k založení vlastní realitní služby.