Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z49d92e76n19a 95K96o75č77í

15. 2. 2014 20:52

Paní Temrová, jste přinejmenším neinformovaná, nebo píšete článek, aniž byste cokoliv o této problematice věděla. Všechny vaše otázky tady na blogu dokonce sám Babiš vysvěrtlil a řadě diskuzí bylo na na všechny vaše otázky už nesčetněkrát odpovězeno.

Mlátíte tady jenom prázdnou slámu - stejně jako pan Petr !!;-)

0 0
možnosti

Já si velice rád počtu o tom kolik těch dotací firmy ze skupiny Agrofert dostávají a kolik jich dostávají jiní ... konec konců, výroční zprávy jsou dohledatelné, tak si poslužte.

3 0
možnosti
Foto

Stratég možná, zda geniální nevím. Ta časovaná bomba již podle mne dávno vybuchla. Zbylo spíše minové pole. „ON“ má média, ale my také. Máme přeci „veřejnoprávní“ ČT. Plně ji využíváme, že? „ON“ využívá dotací, je zloduch. „MY“ dotace zneužíváme a jsem tedy „lepší“. A média? Ty především zneužívají „hlouposti“ těch, kteří považují jejich informace za „svaté“. Dokud budeme uvažovat v kategorii „oni“ a „my“, tak si „oni“ mohou dělat co chtějí a „my“ jim klidně můžeme nadávat. Je to pohodlné zdůvodnění vlastní neschopnosti.

3 1
možnosti

J16a65n 65H32a48n87á70k

14. 2. 2014 11:33

Vážená paní, Vy si snad myslíte, že média byla před Babišovým nákupem nezávislá? Že jiná média, např. Bakalovo impérium, je nezávislé? Jistě Vám nemusím připomínat mediální masáže, kterých jsme byli svědky např. při prezidentské volbě.

Naopak, díky tomu, že Babiš se sám zdiskreditoval ihned po akvizici, nemůže jakkoli zasahovat do práce redaktorů, protože by ho opět veřejně "vyprali", se stali jeho média nejvíce nezávislým médiem u nás.

S těmi dotacemi jste mě rozesmála. Kde jste byla půl roku, rok, dva?

Hezký den

3 3
možnosti

Jste dost naivní. Opravdu si myslíte, že Babiš, podporován nyní bezpáteřním a nezkušeným Sobotkou, nedokáže přizpůsobit tok peněz do vlastní firmy?

1 3
možnosti

Všimněte si jeho lobingu ohledně výše podílu řepky v benzinu, ted to pojede ...

2 1
možnosti

spíše nepojede, než pojede..:-)

0 0
možnosti

V posledním  odstavci článku jsou obavy z toho, že Agrofert žije ze státních dotací .

Ráda bych věděla, proč  pisatelka projevuje obavy že je tento podnik dostává

 Cožpak ostatní firmy jsou diskriminované a dotace jsou jim nepřístupné ?

 Jestli dotace dostává jen Babiš - tak je to špatně.

Jestli je dostávají i jiné firmy, je tenhle článekjen  produktem závisti ! Bohužel.

Nerozumím tomu, proč by měla být diskriminovaná firma jen proto, že patří Babišovi Rv

5 1
možnosti

Vtip je v tom, že Babiš loboval dotace pro své firmy. Není to žádné tajemství. Má pravicové názory, přitom souhlasí s mnoha levicovými návrhy ČSSD. Žádnou vizi také nemá. Jeho populismus se velmi dobře poslouchá. Jak může vědět, kde se válí miliony, když není ochoten si přečíst 900 stran rozpočtu?

0 3
možnosti

Na médiích závislí můžou být jen Češi s lahváčem tupě sledující imbecilní seriály Novy, nikoliv normální člověk, který si zdroje informací vybírá sám a přemýšlí o tom co čte..Je naivní si myslet, že v současné době mediální prostor není nikým využívaný, stačí si mi.poslechnout pana Moravce. Pokud do něho vstoupí Babiš moc se nezmění, jen jedna skupina vystřídá druhou. To co by skutečně změnilo ovlivňování lidí jsou oni sami..jejich vzdělání a schopnost opustit chlívek svého myšlení.

2 0
možnosti
Foto

Babiš není nějaký zbloudilý komsomolec, i když tak začínal už na vysoké, ale stal se vědomě součástí celého systému a dělal to tak, aby se vynesl co nejvýše. Ten bývalý systém jej formoval. 89 rok dal jeho snaze jiný směr a jako mnoho jiných s podobným zázemím se dostal k ekonomické a nyní i k politické moci. Nic nevíme o jeho opravdovém cíli, o jeho faktických názorech, protože, pokud se názorů týče, žádné vlastně nemá. Jsou to jen výkřiky o zlodějích, korupci a o tom, jak se to dělá špatně. Slyšel někdo jeho ucelenou vizi? Jak chce formovat politiku, když nesedí ani ve vládě ani v parlamentu sám? Penězi? Zatím si kupuje osoby, média a uvidíme co dál. Není už toto ukázkou jeho slabosti a zároveň varovným signálem, že to nevychází jak si přeje a proto musí dál kupovat a kupovat? Jdeme do nejistých dob díky právě těmto nečitelným politickým pirátům.

4 4
možnosti

Jen počkejte, až se dostaví babišovci. Všiml jsem si, že z nich už vzniká cosi jako sekta, kvalitativně převyšující i dřívější "babky klausovky".

Ti Vám dají co proto!

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2081x
Pavla Temrová je certifikovaná realitní makléřka a lektorka. Specializuje se na prodej bytů a rodinných domů v Praze. 

Nemovitostem se věnuje i v knize Realitní kuchařka. V letech 2005-2015 bylo její jméno spojeno s developerskou skupinou Finep. Profesní i osobní zkušenosti později vedly k založení vlastní realitní služby.