Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To se bala, ze ji neco udela? Vzdyt muselo byt zrejme, ze se na cene nedohodli a cena je nadsazena. V tolika lidech a za tyden by udelali i omitky, v pohode. Mela mu zaplatit standardni cenu a pokud se chce panacek soudit, tak jej nechat.

1 0
možnosti

Ten titulek je tak matoucí,,,proč ? Aby se to četlo ?

4 0
možnosti

Ano, poptavka je zdarma na nekolika web sites, odezva temer okamzita a clovek si udela dost dobry prehled o cenach. I pokud souhlasim tak tech 5-10% mimoradneho navyseni (za nejake nepredvidane problemy) me nezabije.

0 0
možnosti

No jo - ale proč se zaplacením souhlasila? Přece se na ceně nedohodli (a cena měla být dohodou). Nedovedu si představit (i s vědomím, že práci dělali ruskojazyční řemeslníci), že bych platil za vymalování přes 70 tisíc. Móóóc divné.

2 0
možnosti

Mimochodem: On byl prodán byt za 67 tisíc (jak každý čtenář musí rozumět Vašemu nadpisu)? Neumíte ani vymyslet nadpis fámy, nebo je to záměr?

4 0
možnosti
Foto

Mně vybílil malíř během 2 dnů 7 místností včetně 2 koupelen, záchodu, schodiště a dvou chodeb a vzal si za to 8 tisíc. Taky jsme nebyli domluveni na ceně a tuhle cenu bych mu jednoduše nespolknul.

5 0
možnosti

Naivní, ale více mi vadí ten matoucí titulek. Evidentně také taháte lidí za fusekli:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2081x
Pavla Temrová je certifikovaná realitní makléřka a lektorka. Specializuje se na prodej bytů a rodinných domů v Praze. 

Nemovitostem se věnuje i v knize Realitní kuchařka. V letech 2005-2015 bylo její jméno spojeno s developerskou skupinou Finep. Profesní i osobní zkušenosti později vedly k založení vlastní realitní služby.