Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

škoda, že jste neuvedla jméno úředníka (jasně, žaloba), ale i takhle jde nyní o veřejně známou věc. když se vás policie zeptá (úřad má povinnost vyhledávat porušení zákůnů), řeknete to jméno jim?

1 0
možnosti
PM

Tato příhoda jen ukazuje, že současná forma regulovaného nájemného a státních bytů nemá důvod existovat. K sociálnímu bydlení totiž vůbec neslouží, jestliže v jednom mohl bydlet třeba poslanec ČSSD Křeček, a může si je koupit kdekdo - jak ukazuje tento příběh.

1 0
možnosti
Foto

No ja se divim, ze jezdej tramvaji... aby je nekdo mohl odposlechnout a psat o tom do novin. Samozrejme, je to spatne. Spravne by bylo to prodat za trzni cenu...

1 0
možnosti
TT

Možná to vypadá trochu divně, ty dva faktory. Ale třeba a) může jet tramvají aji dobře zaopatřené člověk, aby se vyhnul kolonám a b) lidi takovýho charakteru, ehm spíš takové nátury, se za svoje "chytráctví" vůbec nestydí - oni se tím dost okatě chlubí.

0 0
možnosti

Bohužel tomuto stylu klasovské morálky říkáme pragmatismus. Můžeš vše, co si sám nebo za pomocí druhých ohlídáš jako čestné. A tak i krádež, i odstranění člověka může být čestné.

Pokud jakýmkoliv způsobem rozdáváš svým soudružským kumpánům peníze ze společné kasy, je to v pořádku. A tak i náš premiér Petr Nečas se pozastavuje nad tím, jak si můžeme dovolit odsuzovat korupci Šnajdra, Fuksy a Tluchoře, kterou zprostředkoval svým spolustraníkům. Vždyť je to normální tunelovat zdravotní pojišťovnu a z našich peněz na naše zdraví financovat svoji politickou stranu. Vždyť je to normální, že o peníze defraudované z našich veřejných peněz se politik rozdělí s upláceným.

Jeden televizní redaktor chytil Vladimíra Drymla při poučování, že pokud si bereš peníze z veřejných rozpočtů, nemůžeš si vzít vše, ale musíš také něco na tom účtu nechat. A politik je dál poslancem a funkcionářem. Proč tedy by neměl dál vládnout tomuto státu Petr Nečas?

:-)

5 0
možnosti
Foto

To jste ale pane Šimku spadl z jahody naznak. Prý "Klausovské morálky". Toto kšeftování s byty kvetlo zcela bezostyšně dávno předtím než Václav Klaus vůbec ucítil vůni politiky.

2 2
možnosti
RK

Víte, to jen nasvědčuje tomu, co neustále říkám. Kradou všichni, jen ukazují na politiky. Ryba smrdí od hlavy. Hlava je lid ........................sami si ten systém tvoříme a pevně věřím, že Míra z tramvaje č. 3 nadává na to, jaký je Nečas zloděj

8 1
možnosti

Nesmysl!

Lůza jen následuje své vůdce!

:-)

2 3
možnosti
DN

Nejhorší na tom není , že se dějí takovéto "obchody" , ale to že si tyto informace nesdělují někde potajmu v soukromí , ale bez ostychu na veřejnosti. Protože ten kdo v tom umí chodit se nemá čeho bát . I když po posledních událostech ve vládě , je snad naděje na zlepšení .

4 0
možnosti

Ty tomu věříš, že je to tak jednoduché?

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2081x
Pavla Temrová je certifikovaná realitní makléřka a lektorka. Specializuje se na prodej bytů a rodinných domů v Praze. 

Nemovitostem se věnuje i v knize Realitní kuchařka. V letech 2005-2015 bylo její jméno spojeno s developerskou skupinou Finep. Profesní i osobní zkušenosti později vedly k založení vlastní realitní služby.