Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Máte úplnou pravdu, nejhorší jsou ti, co se ani nepřevlíkají a jdou ráno do práce v oblečení, které měli večer na sobe v hospodě. Bože to je smrad. A když někdy slyším od ženských jak si povídají - ten můj když mu nepřipravím čisté trenýrky tak si klidně vezme ty co měl na sobě včera, tak je mi na zvracení. A stejné je to u žen - některé taky smrdí, potem, močí a nepraným prádlem. Fuj ----

1 2
možnosti

ještěže máte ty ženský pachy tak do detailu zmapovaný;-D

2 0
možnosti
AF

A bude o tu jak za renesance, hlavně se ráno polejt smradem. To že po odchodu z výtahu se tento nedá delší dobu používat, je přece vedlejší. Také když v autobuse každá smrdí jinak, je tam na padnutí.

4 2
možnosti
PH

Lidi smrdí, tak to je, a smrdí ne že by nepoužívali to i ono deo, ale proto že se nemyjí, perou jenom občas, tohle tričko to ještě dneska snese a co je mi do lidí, bla bla bla, stejně všichni kradou - dělám v MHD a vidím to a cítím každý den po leta, dokonce mám pocit, že s každým rokem je to horší. Lidi prostě ztratili úctu sami k sobě - ne špatně, ztratili disciplínu a nároky na sebe. Všichni jen mají ruce v dlaních, stěžují si, fňukají, když můžou, tak něco ukradnou - a po podobných chcete, aby měli kousek uznání k ostatním. Hodně dlouho potrvá než většina v sobě něco podobného najde - a pak se bude i možná pravidelně mýt a převlíkat.

3 0
možnosti
PK

Antiperspirant je spolehlivě ta nejnezdravější věc kosmetického průmyslu která existuje. Pokud by měli z těchto výrobků něco zakázat ze zdravotních důvodů tak je to tohle.

6 0
možnosti
PK

Pocení je naprosto přirozená fyziologická činnost a z těla jím jde až 20 procent opadů. (celou kůží).

Druhá věc je že bych se v něm musel vykoupat abych se nezpotil... je k ničemu když si něco máznu do podpaží a stejně ze mne vyjde litr potu všemi ostatními místy kůže.

5 0
možnosti
DD

Milá dámo, začněte u sebe. Přestaňte používat nadmíru různé deodoranty, antiperspiranty, parfémy i "parfémy". Dělá to dnes každá dáma i "dáma" a pak se ty pseudovůně tak začnou prát, až začnou smrdět. Je pravda, že už jsem nějaký čas v MHD necestoval, ale mám to zprostředkovaně z několika stran. Někdy se tam prý doopravdy skoro nedá vydržet, jak jste všechny a už i všichni nasmrdění kosmetikou.Rv

7 2
možnosti
VA

MHD nejezdím takže nemohu posoudit, nicméně je třeba si uvědomit, že jsou lidé kteří se nadměrně potí a vzhledem k tomu, že jde o fisiologickou záležitost nic s tím nelze udělat! A co se týká antiperspirantů, Je fajn, že krásně voníte, a nepotíte se, nicméně každý slušný lékař Vám řekne, že antiperspiranty jsou velmi škodlivé!!!. Vím to z vlastní zkušenosti. Celé léto jsem důsledně používala antipespirant podotýkám, že kvalitní a ne zrovna levný a dnes mám rozřezané podpaží po hnisavém zánětu potních žláz!!!!!!.Upřimně, od teď je mi srdečně jedno jestli někomu páchnu nebo ne a le antiperspirant už v životě nepoužiji!!Pokud člověk použije dvakrát denně sprchu a případně hygienické vlhčené ubrousky udělá hygieně zadost a neohrožuje své zdraví!!

7 1
možnosti
DD

Určitě bolestivá zkušenost, tyhle případy (anonymně) by měly být víc zvěřejňovány a lékaři by měli víc před příčinami varovat!

3 0
možnosti
RK

MHD jezdím denně a něco podobného zaregistruju jen málokdy. Čas od času sice někdo potem doopravdy zapáchá, ale zas to není taková tragédie, jako když nějakej opilec na sedadlo hodí šavli, nebo bezdomovec který si spletl polstrování se záchodovým prkýnkem.

4 0
možnosti
Foto

počet smrdících lidí v pražské MHD se raketově zvyšuje. Patrně to souvisí s obrovským propadem životní úrovně. Půjde-li to takto s reýimem dále, budeme brzy smrdět všichni Rv

1 0
možnosti
Foto

P56e31t82r 87K49r20á49l

8. 9. 2013 9:52

Doporučuji roušku nebo auto. MHD jezdím každodenně a až na výjimky se podobným problémem nesetkávam.

3 0
možnosti
JZ

Ale nějakou nad všechno a všechny povýšenou slep... slečnu, kolem které se bez slz v očích nedá nadechnout, a dojetím to není, potkáte každý den 3x

3 3
možnosti

Ještěže máte kliku aspoň na čistotné spolucestující ve výtahu, tam byste totiž jinak už zřejmě omdlévala. Jinak v brněnských šalinách je pohoda, a třeba kočeny přímo voní ráno i večer. Jo a že po těch pravých kočkách je byt cítit, to je stará zkušenost, a mělo to být v nájemní smlouvě, že kočky teda nikdy;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2081x
Pavla Temrová je certifikovaná realitní makléřka a lektorka. Specializuje se na prodej bytů a rodinných domů v Praze. 

Nemovitostem se věnuje i v knize Realitní kuchařka. V letech 2005-2015 bylo její jméno spojeno s developerskou skupinou Finep. Profesní i osobní zkušenosti později vedly k založení vlastní realitní služby.